GDPR - Confidentialitate

Solicitare acord și informare generală cu privire la politica noastra de prelucrare și stocare a datelor cu caracter personal

Vă mulțumim pentru interesul pe care îl acordaţi magazinului Parfumas.ro, operat de catre SC CONFORT NM 2003 SRL. Pentru noi, având în vedere relația deosebita pe care o avem cu Dvs., este important să vă oferim protecția datelor cu caracter personal pe care ni le oferiţi. În ceea ce priveşte datele dvs. cu caracter personal confidenţialitatea acestora este esențială pentru noi.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Parfumas.ro

Cine suntem ?

Site-ul Parfumas.ro este operat de societatea SC CONFORT NM 2003 SRL, cu sediul in Str. Anastasie Panu, nr. 10, bl. B7, sc. 1, etaj 2, ap. 7, sector 3, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/6724/20.03.1992.

Care este temeiul juric si scopul prelucrarii datelor?

Datele cu caracter personal vor fi furnizate cu consimțământul Dvs. sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi numai în scopurile pe care le vom prezenta în rândurile de mai jos.
Menționăm faptul că prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului Dvs. în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, numit în cele ce urmează Regulamentul.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Parfumas.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Parfumas.ro in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc); 

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

1 Crearea și administrarea contului în cadrul magazinului online

2 Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, expedierea și facturarea acestora

3) Solutionarea problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate

4) Returnarea produselor conform prevederilor legale

5) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

1)furnizorilor de servicii de curierat;

2) furnizorilor de servicii de plată/bancare;

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Parfumas.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Compania prelucreaza datele clientilor / vizitatorilor, cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate emiterii facturilor de servicii si produse, livrarii comenzilor plasate, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor in legatura cu activitatea desfasurata de companie. Datele cu caracter personal nu pot fi transferate in strainatate.

Refuzul de a furniza aceste informatii determină implicit imposibilitatea de a prelucra comenzile dumneavoastra.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Parfumas.ro prin SC CONFORT NM 2003 SRL si nu sunt comunicate altor destinatari, cu exceptia firmelor de curierat care asigura transportul si livrarea produselor catre beneficiar.

Magazinul online Parfumas.ro este inregistrat sub numarul 21366 in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal in cadrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrării datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

 OBSERVATIE :

-          orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială).

-          orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la SC CONFORT NM 2003 SRL, cu sediul in Str. Anastasie Panu, nr. 10, bl. B7, sc. 1, etaj 2, ap. 7, sector 3, Bucuresti, e-mail: protectia.datelor@parfumas.ro De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Parfumas.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Cat timp sunt stocate datele dumneavoastra?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate şi stocate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu Dvs., precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție.

PROTECTIA SI SECURITATEA DATELOR

Platforma eCommerce ShopMania Biz foloseste sisteme si tehnologii avansate pentru a asigura protectia si securitatea datelor, prin mecanisme fizice, electronice si procedurale de protectie, si anume: - securizarea accesului la site prin criptare SSL; - acces partajat la bazele de date sau alte informatii cu caracter confidential; - restrictionarea accesului dupa un numar de incercari nereusite; - sistem de protectie a datelor clientilor; - niveluri de acces pentru utilizatorii aceluiasi magazin (fiecare primeste doar accesul de care are nevoie pentru indeplinirea functiilor); - diverse tipuri de loguri (acces, conectare sistem, erori, diverse operatiuni executate de fiecare user); - computerele de la care se acceseaza datele sau alte informatii cu caracter confidential sunt parolate si au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall cu toate update-urile la zi; - monitorizarea permanenta a actiunilor care pot cauza probleme de securitate si restrictionarea imediata a conturilor de pe care se desfasoara astfel de activitati; - realizarea de back-upuri zilnice si stocarea lor securizata; - utilizarea de servere performante si folosirea de firewall-uri pentru protectia impotriva accesului neautorizat; - protectie avansata impotriva atacurilor informatice de tip DDOS (la nivel de datacenter precum si la nivel de servere).


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa contactati in orice moment Responsabilul  cu protecția datelor prin transmiterea solicitarii dvs la adresele de email:

protectia.datelor@parfumas.ro

Telefonic: Cosmote 0768457908, Vodafone 0721741534