Termeni si conditii

Compania își rezerva dreptul de a solicita plata cu cardul În cazul clienților care au refuzat (neridicate din sedii sau din varii motive) comenzi in trecut și doresc retrimiterea lor.

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Parfumas.ro (parfumas.ro).

Site-ul Parfumas.ro (parfumas.ro) este operat de societatea CONFORT N.M. 2003 SRL, cu sediul in Str. Anastasie Panu, nr. 10, bl. B7, sc. 1, etaj 2, ap. 7, sector 3, Bucuresti, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/6724/20.03.1992. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Parfumas.ro (parfumas.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Parfumas.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului nr 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.


Conditii de Returnare

Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

 • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a bunurilor comandate

Înainte de expirarea perioadei de 14 zile aveti obligatia de a ne informa cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele .

Ne puteti informa la adresa de e-mail contact@parfumas.ro 

De asemenea, puteţi completa şi transmite electronic formularul standard de retur :

          

Incepand cu data de 01.04.2022 pentru coletele cu schimb produse se va achita tariful de trasport tur-retur (colet la schimb) 30lei National / 28lei Bucuresti

Parfumas.ro va confirmă Clientului, fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere în termen de maxim 2 zile lucrătoare.

 • Puteti trimite coletul cu ce curier doriti exceptand Posta Romana. Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.
 • Returul coletului cade in sarcina clientului ( atat predarea spre curier cat si plata transportului)
 • Produsele returnate trebuie sa contina etichetele inițiale intacte, și toate documentele cu care au fost livrate.
 • De asemenea produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate și însotite de toate accesoriile, cadourile, sau alte materiale cu care au fost livrate.

Va precizam ca produsele de parfumerie si cosmetica comercializate prin intermediul www.parfumas.ro, care au fost desigilate nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, conform prevederilor Art. 16, lit. e din OUG 34/2014, actualizata.

ARTICOLUL 16   Exceptări de la dreptul de retragere

e) produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator

 • esente sau alte produse ce intra in contact direct cu pielea
 • mostre si/sau produse fara tipla de sigiliu (prevazute cu sistem roll-on sau betisor aplicator) din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă
 • Pentru a fi acceptat returul de produse, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost expediate.
 • Consumatorul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora.
 • Nu se acceptă produsele ale cărora ambalaje prezintă urme de uzură, sigilii rupte, folie rupta/dezlipita, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice.

Asigurati-va ca produsul returnat este protejat in timpul transportului prin :

 • cutie adecvata
 • bule de aer sau alte materiale ce ii pot asigura produsului protectia necesara pe timpul transportului
 • Nu se acceptă produsele ambalate necorespunzator care au suferit daune in urma returnarii.

Ne obligam sa rambursam toate sumele pe care le-am primit drept plată din partea dumneavoastra, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care produsele ajung fizic in posesia noastra si respecta toate cerintele de mai sus.

 • Restituirea sumei se face in cont bancar,
 • Optional daca nu detineti un cont bancar suma poate fi restituita si prin mandat postal
 • In conditiile in care bunurile returnate nu respecta politica de returnare ne obligam sa notificam in scris sau telefonic cumparatorul cu privire la neregulile constatate.
 • Produsele ce nu respecta cerintele de returnare vor fi retrimise iar taxa de transport va fi suportata de catre cumparatorul initial.

Adresa returnare colete:

CONFORT N.M. 2003 SRL

0768457908 |  0721741534 |  0748140852

Str. Mitropolitul Iosif Nr.29A, SECTOR 4, 040565 BUCURESTI

Pentru orice fel de sugestii si reclamatii nu ezitati sa ne contactati.

contact@parfumas.ro


Administratorul Parfumas.ro (parfumas.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Parfumas.ro (parfumas.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Parfumas.ro (parfumas.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Parfumas.ro (parfumas.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Parfumas.ro (parfumas.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Parfumas.ro (parfumas.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@parfumas.ro